Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Sensut
üzenetére
Ertem.A Diverzanst azt honnan lehet leszedni, azt hiszem meg nem jatszodtam vele.Amugy a We are not alone erdekel most a legjobban csak nin Yandex vagy mi a banat fiokom, es csak ugy lehet letolteni.Meg kell kerjek valakit a COP foumon hogy szedje le nekem.Lehet hogy a kartya a hibas, nem tudom, de az osszes tobbi jatek megy, meg a Slayer is, pedig annak is Atmosfear3 van hozzarendelve.Amugy most meg a Slayer omlik ossze, ha at akarok menni a bar teruletere, nem tudom mi baja, lehet nincs befejezve a mod, mert ez beta, vagy egyeb baja van...

Timstrike fura, mert en nem mentem az arenaba, megsem omlott akkor ossze a jatek amikor Kaligulaval kuzdottem.
Eddig a 3 legstabilabb mod amit lattam az a Photograph,a Hullocsillag, es a mi Turul modunk xFreeX-el, csak az nincs meg kesz
Az elso ketto ShoC, a mienk meg COP vanilla mod, par uj fegyverrel es jobb grafikaval.
Amugy a Lost Alpha is stabil volt ha jol emlekszem, kiveve par bug-ot ami miatt osszeomlott, de azokat javitottak ha jol tudom, igaz csak akkor nyomtam vegig amikor megjelent.Eszembe jutott a RadioPhobia, nekifogtam letolteni, lam az osszeomlik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Fat 500GB Kontrollerrel
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Canon 5D Mark IV + 24-70mm f/2.8L II + 50mm f/1.8 II teljes szettváltás miatt 780 000 Ft
- Light Phone 3 (gomb hibával)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Xbox Series kontroller fekete
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

shield