- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
Sensut
üzenetére
Akkor nagyon rosszul emlékszem a bányára. A többi modban is itt van vagy csak ebben? Úgy is arra visz az út majd, meglátogatom. Érdekes hogy emlékszem a lejáratra is, csak a helyre nem. Valamelyik modban, amit SaGa fordított nemrég, elég sokat kellett oda járkálni.
SaGa59 nem is rossz ez a cucc visszaszerzés, nem akarom ott hagyni. A túsz szabadításnál az őröket kilőttem a kipufogóval, a többit késsel intéztem el. Meg volt a híd alatt alvás is, kíváncsi vagyok mi lesz ezután.
-
SaGa59
őstag
válasz
Sensut
üzenetére
Nem kell leesni, ha bemész a két csille mellé, van egy nyílás a falon baloldalt, benne pár láda, ha azokat szétvered simán le lehet sétálni. A lent tanyázó vérszívót is könnyebb elintézni, ha van hova menekülni szükség esetén.
(#13478) shield
Nem találtam meg, el voltam foglalva azzal, hogy berombolt egy BTR, meg egy szakasz GRC-s.
Kelet-Pripjatyhoz nem tudsz átcuccolni. Amikor visszamész Páncéloshoz, hogy lejelentsd Ripley halálát, elvesznek mindent és becsuknak a színház alatt. Egyszer kapsz kaját, meg talán akkor kapod vissza a késedet. Lerohanják a színházat a degeneráltak, téged kimenekítenek, az ezredes felrobbantja magát, a cuccod bent marad a ládában. Felajánlják, hogy a Pinochet nevű szolgálatos átkísér az erőműbe. Itt választhatsz, hogy elindulsz a cuccaid nélkül, vagy visszamész egy szál bökővel és megpróbálod visszaszerezni a cuccaid.
Ki lehet kerülni a degeneráltakat, a halottaktól lehet fegyvert szerezni, de mind használhatatlan, csak a gránátokat érdemes begyűjteni. Azzal óvatosan megküldöd a lent lapító degeneráltat, kijön körülnézni, akkor a késsel el tudod kapni. Gyorsan kell öltözni, mert fentről is lejöhet egy. Ne feledkezz meg a Keresők cuccairól a térkép mögött, a Gaussnak később még hasznát veheted. Én ott hagytam, jobbnak tartom a Vintorezt, ahhoz több a lőszer.
Átmész a stadionon, de most már nem az Erőműbe visz az út, ide már nem jössz vissza többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield