Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• shield

Topikgazda

válasz Sensut #13483 üzenetére

Akkor nagyon rosszul emlékszem a bányára. A többi modban is itt van vagy csak ebben? Úgy is arra visz az út majd, meglátogatom. Érdekes hogy emlékszem a lejáratra is, csak a helyre nem. Valamelyik modban, amit SaGa fordított nemrég, elég sokat kellett oda járkálni.

SaGa59 nem is rossz ez a cucc visszaszerzés, nem akarom ott hagyni. A túsz szabadításnál az őröket kilőttem a kipufogóval, a többit késsel intéztem el. Meg volt a híd alatt alvás is, kíváncsi vagyok mi lesz ezután.

• SaGa59

őstag

válasz Sensut #13483 üzenetére

Nem kell leesni, ha bemész a két csille mellé, van egy nyílás a falon baloldalt, benne pár láda, ha azokat szétvered simán le lehet sétálni. A lent tanyázó vérszívót is könnyebb elintézni, ha van hova menekülni szükség esetén.

(#13478) shield
    Nem találtam meg, el voltam foglalva azzal, hogy berombolt egy BTR, meg egy szakasz GRC-s.
    Kelet-Pripjatyhoz nem tudsz átcuccolni. Amikor visszamész Páncéloshoz, hogy lejelentsd Ripley halálát, elvesznek mindent és becsuknak a színház alatt. Egyszer kapsz kaját, meg talán akkor kapod vissza a késedet. Lerohanják a színházat a degeneráltak, téged kimenekítenek, az ezredes felrobbantja magát, a cuccod bent marad a ládában. Felajánlják, hogy a Pinochet nevű szolgálatos átkísér az erőműbe. Itt választhatsz, hogy elindulsz a cuccaid nélkül, vagy visszamész egy szál bökővel és megpróbálod visszaszerezni a cuccaid.
    Ki lehet kerülni a degeneráltakat, a halottaktól lehet fegyvert szerezni, de mind használhatatlan, csak a gránátokat érdemes begyűjteni. Azzal óvatosan megküldöd a lent lapító degeneráltat, kijön körülnézni, akkor a késsel el tudod kapni. Gyorsan kell öltözni, mert fentről is lejöhet egy. Ne feledkezz meg a Keresők cuccairól a térkép mögött, a Gaussnak később még hasznát veheted. Én ott hagytam, jobbnak tartom a Vintorezt, ahhoz több a lőszer.
    Átmész a stadionon, de most már nem az Erőműbe visz az út, ide már nem jössz vissza többet.

Új hozzászólás Aktív témák