Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
shield #13109 üzenetére
Engem helyből megtámadtak, negyedik nekifutásra sikerült életbenmaradni, mert véletlenül beléptem a liftbe. Addig észre se vettem, hogy ott van, mert a "deathcam" alatt pont sötétben van. Aztán megéztem a belinkelt végigjátszást, ott is a liftet ajánlják.
Más: úgy tűnik, az "lakaváltókból" jött mutánsok, meg azzok, amik lent vannak a "barlangban" jóval szívósabbak, mint a "normálisak". Vagy csak én vagyok ügyetlen stresszhelztben? Mindenestre jártam úgy, hogy óvatlanul közel mentem valakihez és két kutya kicsinált...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Küszöbön az androidos PC-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Foxpost
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest