- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Nem lesz iPhone 19
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Gery D.
üzenetére
Igen a, de ha csak hozzáérek észrevesz az őr
Előzőleg, amikor a gránátvető kellett, akkor simán átugrottam a válla felett és annyi. De most a lényeg az volt, hogy ne vegyenek észre. Az ablakon meg nem fértem be.
Ellenségek az aranyrúd előtt nem lehettek, mert épp ők bíztak meg azzal, hogy segítsek Vitaminnak Radaron. Minden okés volt, de mikor visszajöttem, akkor ezek mind rám lőttek újra. Nem tudom mi lehetett, de én nem ártottam nekik semmivel, az tuti
.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előzőleg, amikor a gránátvető kellett, akkor simán átugrottam a válla felett és annyi. De most a lényeg az volt, hogy ne vegyenek észre. Az ablakon meg nem fértem be.
.
shield