- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Secret Trails 2.
Én többet is kipróbáltam belőle és az jött be a legjobban, amit op.erik mega megosztásáról szedtem le anno. Igaz, három helyen (két fájl átnevezés és egy script javítás) hozzá kellett nyúlni, de ezen kívül csak "szépséghibákat" találtam benne (ruhák kiírt adatai nem egyeztek a ténylegessel, ezt is javítottam). Stabilan fut és jó a angol fordítás meg a kézikönyv.
Ez a verzió grafikailag tuningolt és a HUD-ja nagyon puritán. Gyakorlatilag üres, míg a bioscannert meg nem találod.Viszont mostanában nem látom op.erik aláírásában a mega drive-ját.
Mivel több mint 4 GB, úgy két hét alatt tudnám ADSL-lel kitenni valahova. A javításokat, ha kellene, meg tudom adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield