- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lesz Xiaomi 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mosquitoo #5206 üzenetére
Mindent összevetve azért nekem bejött a Crysis ( ahogy volt, kivéve a Core nevű pálya, ahol az idegen vmi belselyében kellett bolyongani, mert az útáltam, sztm semmi értelme nem volt annak a résznek ), 4x toltam végig. Egyszerűen gyönyörű ( pedig csak 800*600-ban toltam ), sokszor nem foglalkoztam a játékkal, miután végigvittem, csak bolyongtam a pályán a környezetet bámúlva, megannyi túrista módjára
. A gépet így is ette rendesen, de hát ez 3.5 éves proci már nem ilyen gaméknak való. Egy év múlva tervezek gépújítást, így addig nem sokmindent tok csinálni a legújabb játékokkal ( de szerencsére azért még egy pár megy szépen pl. Fuel of War, COD4, Stalker, stb. ), de legalább addig is gyűjtögetem őket, így lessz mivel kipróbálni az új konfigot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Roidmi X20S+SELF CLEANING KIT
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest