- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Clip – cimpazaj
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Műxik a gyorsmentés, most már csak az nem tetszik, hogy a hullák motozásakor nemtom kitárazni a fegyvert és csak a töltényt lenyúlni, egy jobb gomb- kitáraz menüt dobhattak volna az átkutatásnál is, na mindegy, ezzel még együtt tudok élni.
Az sokkal inkább zavar, hogy nem csak nekem van felszerelve a gránátvető a puskára LOL
Meg lehetnének a zónában hivatásos kereskedők, mint a falloutban, ...az milyen király volt, szarásig voltak tölténnyel meg fegyverekkel és mikor már combosabb volt a karaktered simán leszedted a könnyű kis őrségét (4-5 ember) aztán kiraboltad,nem voltál arra kényszerülve, hogy olyan fegyvert használj , amihez stimmel az ellenség skulója, különben kifogysz A mesterséges inteligencica egész jó, csak a ''védj meg'' küldetések során vannak gondok , a hülyélye előre megy a kispityujával, amíg én a táskámban turkálok, aztán mire fegyvert váltok szarrálövik és a küldetést már buktam is... na sebaj, majd másodszor odafigyelek ezekre is.
Ja meg az övet mé nem lehet fejleszteni, hogy több képződményt tudj használni? ...ez kibacás, állandóan szarásig vagyok cuccal és nincs hová tenni a kitartást növelő képződményeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Hardcore café
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest