- iPhone topik
- Nem lesz iPhone 19
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Megakadtam a Priobiban!
Nincs semilyen kűldim, kivéve, hogy keressek meg vmilyen "CNPP Blueprints"-et. Az mi az, és merre találom ( a pda nem jelzi... ) ?
Viszont semilyen más küldetés nincs amit megcsinálhatnék ( csak a sablonok pl keress ilyen és ilyen artifctot, stb.. ). A csaposnál lenne még egy kűldi, hogy öljek meg egy bizonyos katonát, de azt nem merem elválalni, mert akkor a Military ellenem fordúl lévén, hogy én is közéjük tartozom, ugye. De egyébként semmi más nincs, most mit csináljak. Amúgy már el mentem egészen az agyperzselős antennákig is, de semmi. Most visszamentem a játék legelejére, egyenlőre tanácstalan vagyok, mint megannyi kis község..

Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nincs semilyen kűldim, kivéve, hogy keressek meg vmilyen "CNPP Blueprints"-et. Az mi az, és merre találom ( a pda nem jelzi... ) ?
Viszont semilyen más küldetés nincs amit megcsinálhatnék ( csak a sablonok pl keress ilyen és ilyen artifctot, stb.. ). A csaposnál lenne még egy kűldi, hogy öljek meg egy bizonyos katonát, de azt nem merem elválalni, mert akkor a Military ellenem fordúl lévén, hogy én is közéjük tartozom, ugye. De egyébként semmi más nincs, most mit csináljak. Amúgy már el mentem egészen az agyperzselős antennákig is, de semmi. Most visszamentem a játék legelejére, egyenlőre tanácstalan vagyok, mint megannyi kis község..
shield