Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timstrike
tag
válasz
Laris2 #16820 üzenetére
Örvendek,hogy sikerült lefordítani és végigvinni ezt a nagyon komplikált játékot.
Beismerem,hogy már többször kezdtem újra mert gondoltam, csak egy féle képpen lehet megoldani a küldetéseket. Csalódtam, mert ahogy te is írod, mindenki eldöntheti milyen irányban halad a játék folyamán. Rengeteg végigjátszást megnéztem,elolvastam de mindegyikbe másként halad a hősünk (Megjelölt).Én bármilyen konfliktust békésen szeretnék megoldani ezért nagyon túlkomplikálom (magyarul:szarakodok) a küldetések teljesítésekor és ez hósszú órákban telik.
Jelenleg a Mocsarak-ból tértem vissza Kordonra és Szidó-tól kaptam mellékküldetést!
Hamarosan az Elhagyott falú-ban megyek és útána a Sötét völgybe (persze ha Prapor-tól megkapom a "katonák megmentése" küldit).
Ha gondolod felteheted a magyarítást talán majd annyira belejövök,hogy gyorsabban fogok tudni haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Logitech MX Anywhere 3 egér
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest