-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #16110 üzenetére
A fő feladat az, ami el is tűnik amint kijössz a laborból és csak nagy véletlenek árán lesz az teljesítve szerintem, mert semmi nyom nincs amit követni kellene/lehetne ebben az óriási változó Zónában. Strelokot megtalálni szintén ugyanúgy tű a szénakazalban. Lejutottam egy Warlabba és ott találkoztam egy ugyanolyan szellemszerű O Tudatos tudóssal, aki a labor romjai közt kutat és megköszönte, hogy lehetővé tettem a számára nem tudom mit (?), de nem csinál semmit - se szó se beszéd több nála. Aztán onnan kijutottam a Generátorok pályára ugyanazon az átjárón, amelyiken bementem egy teljesen más, ismeretlen pályáról. Érdekes dolgok vannak itt.
Dhampir: ez nem az a barlang, ez csak egy kis lyuk a domboldalban. Azzal a hírhedt barlanggal (még) nem találkoztam, és remélem nem is fogok ebben a játékban
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest