- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
válasz
megtorlo222
üzenetére
SchmittFire:
Én találkoztam többször is mászkáló stalker csoportokkal olyan helyeken amik nem kiemelten veszélyesek vagy elzártak (nem véletlenül nem lehet kezdetben akárhová eljutni). Nem egyszer kapartam is össze belőlük nyöszörgő félhullákat akiket elrendezett az élővilág és felgyógyítottam őket (jó cselekedetnek számít ez is ami növeli a reputációt).Egyes pályákon, ahová kezdetben nem lehet átjutni vagy szoros ellenőrzés alatt vannak tartva valamely kemény frakció által, netán szimplán csak megölnék az illetékteleneket, nem is lehetnek szabadon mászkáló stalker brigádok mert levadásszák/levadásznák őket a helyiek. Így például Radar és utána lévő pályák, vagy épp Pripyaty (mely szoros monolith kontroll alatt van ők meg lőnek mindenkire), netán Dead City (mercenary ellenőrzés alatt akik szintén lőnek mindenkire).
A többin (így például Garbage, Dark Valley, Cordon, Rostock és Rostock Factory, Yantar, Army Warehouse zsoldosok eltakarítása után, Swamp - a doki melletti házban tartózkodó stalkerek kijöttek és az úton mászkáltak -, meg Dead City-ben futottam bele kempingező Freedom katonákba a jobb felső sarokban akik később mászkáltak is másmerre, illetve némi alapos takarítás - élővilág, különösen pár sunyi bloodsucker és egy nagy halom zsoldos - után még darkscape is) vannak vagy lesznek kisebb felderítő Stalker csoportok. Még construction yard-on is szaladtam bele a banditák és burer-ek meg zsoldosok kitakarítása után pár nappal vígan piknikező stalker trióba meg egy vadászó csapatba is akik a vadröffencseket takarították el lelkesen. Ami kimaradt a Radar (ez öl míg ki nem kapcsolja az ember a brain scorcher-t), Pripyaty, Countryside, Metal factory és ChNNP.
megtorlo222:
Amennyiben Yantar-ba már eljutottál úgy oda is be tudsz már menni (mivel Yantar-ban tartózkodik egy kutató aki oda küld el egy feladat végrehajtása miatt).
Új hozzászólás Aktív témák

- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest