- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
őstag
válasz
nem_tom #8639 üzenetére
Csináltam egy új telepítést, de még nem kezdtem újra, azért majd megpróbálom a mentést átvinni.
Most nem pipáltam be az Őszi modot, arra gyanakszom, a memória miatt, de sajnálatos lenne, ha az lenne a gond. Egy 300MB-os mod gond lenne, a több gigás Téli mod pedig megy más összeállításban. Van az az RPR fegyver mod benne (ha az a neve) azt ezért bepipáltam, az pedig hozzá van készítve, a többi nem hiszem hogy sokat számítana.Nem csak ez szívat. A Priboi Story 1.4 - Rejtett fenyegetés-nél Agropromban a Katonai bázison kidob egy SVD fegyverhang .ogg-al. A log fájlban azt írja, hogy nem tudja megnyitni, az igaz hogy az ogg nevében van egy c ami tényleg cirill karakter, de hiába írom át akkor is hibát dob rá, pedig senki sem használ itt SVD-t. Majd fel dobom a témát a SoC topikban is, valaki talán tud majd segíteni. Jó lenne, mert majdnem kész a fordítása, ez már a tesztelése.
Ezzel kész lenne mind a 3 Priboi Story verzió fordítása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair SF850L Gold 850W SFX Moduláris Tápegység
- Corsair RM1000X Gold 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest