Hirdetés
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Köszönjük a részletes leírást! Akkor most már felteszem én is. Az a bővítés amit korábban linkeltél fenn volt, vagy nélküle toltad végig?
-
Dhampir
félisten
Itt az összes cuccodat nyomban vissza is veheted ebből a ládából és így értelmét veszti a kihívás, hogy egyetlen fegyverrel küldenek a banditák közé.
Annak idején erről nem olvastam, így nagy meglepi volt és nem könnyű feladat végigcsinálni. Azonban a banditák ellátmánya kárpótolta a fáradozást.
-
Sensut
őstag
Valamit még kifelejtettem:
Van az a feladat Voronintól, hogy az Erdőben számoljuk fel a bandita bázist és szerezzünk meg ezt-azt (ez a bányánál levő bázis). Ezt a feladatot Voronin még a Bar területén adja és ezt kötelezően addig kell teljesíteni, amíg ő a Bar területén van, mert ha már elköltöztek a külvárosba, többé Voronin nem foglakozik ezzel a feladattal, tudomást se vesz róla és az ott marad hálálatlanul a feladatlistán. -
Új hozzászólás Aktív témák

- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Építő/felújító topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest