- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekékült a Pixel 10a
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
cheatergs
üzenetére
Csak amiatt találtam furcsának, mert a múltkor már kegyetlen sok rejtekhelyet mutatott ehhez képest. Például a Szeméttelepen az alagútban lévő hátizsákot is, most pedig eddig semmit.
Sajnálom, hogy nincs sok időd játszani, de az jó dolog is lehet (például sok munka, jó fizuval), én több hónapig nem játszottam, mert saját számítógépem nem volt, körülbelül november közepe óta. A múltkor járt nálam egy belépő szintű játékra is fogható gépecske, no akkor azon próbálhattam ki a Lost Alphát úgy, hogy a Szeméttelep és Agroprom küldetésekig eljutottam. Ezért tűnt fel, hogy az akkori rövid játékidő során még adott ki rejtekhelyeket.
Vajon a rejtekhely infóknak bekavarhatott, hogy a Soopytwist patchből Kaszas1990 fórumtárs módszere alapján ezeket a módosításokat hajtottam végre a pár állomány átmásolásával?

(#6565) Mans20
Értem, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest