Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Veszett Róka #9037 üzenetére
Hogy miért kell? Hogy pont ne mindenki az agyatlan trend után menjen, lássanak mást is. Igény van rá. Üzleti szempontból ne hagyjuk figyelmen kívül az Xbox, majd később a PS5 megjelenést. Ez biztosító szál, szerintem kifejezetten pozitív és teljesen más üzleti környezetbe helyezi a játékot. Mondjuk én ezért a címért PC-t építek, nekem ne legyen médium grafika meg 30 fps!
Egyébként nem biztos, hogy HW killer lesz, az UE5 átnyergelés bíztató. Az atmoszféra valóban kérdés mennyire lesz jó a fotoreal irányába elmozdulva az elmúlt évtizedben, de eddig amit láttam simán hozza. Azt el kell fogadni, hogy évtizedes grafikai fejlődés után az eddig ismert helyszínek is máshogy fognak kinézni. Cserébe bőven lesz mit nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest