Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #2010 üzenetére
erre az áfás baromsággal eddig csak sido-nál találkoztam miután beálltam stalkernek még utána is ugyanezt csinálta de a stalker bázison már elengedték az áfát
-
Grigorisz
aktív tag
Valakinek ötlete arra, hogy ha betöltenék egy mentést akkor tölt-tölt és kitesz az asztalra a játék bezárásával? próbáltam régebbi mentéssel ott működött de ha elmentettem az új állapotot akkor már azt sem volt hajlandó visszatölteni. csak a régebbi mentéseket. Magyar verzió 1.5.04 volt alapban most frissítettem 1.5.05-re de ezzel is. segítsetek mert már csukott szemmel írtom az ellent Kordonon és mire tovább jutnék vagy meghalok vagy megunom a játékot...
remington2: jó az aláírásod.. csak nem BSG fan vagy?
-
Grigorisz
aktív tag
sziasztok ! egy kérdésem lenne. még elég az elején vagyok most csináltam meg sido első küldetést. amikor a ládáért megyek ott van egy katona aki rí, hogy ne öljem meg. megkíméltem. adott egy feladatot, hogy hozzam el a cimbije pda-ját az anomáliák közül. na kérdés: van akinek ez sikerült? ha igen hogyan? (a keresővel egy kérdést találtam válasz nem érkezett rá..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged