- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Grigorisz #2013 üzenetére
Hányszor kell még kiírni???
Csak az számít, hogy az adott frakció tagja vagy-e. Ha igen nincs áfa (nevezzük így) ha nem hiába nem vagy ellenség drágább lesz. Ettől függetlenül az árak a kereskedőknél is változnak. Nem tagként a stalker base-en még mindíg jobb áron veszik meg a puskákat mint pl. sido. Ő nagyon szar árakkal dolgozik.
Sőt még a vezetői díj is drágább ha nem vagy tag. A duplája jellemzően.
Pl. stalker base (kordon) - Faluközpont (sido) közötti út:
Stalker tagként: 50 rubel
Nem tagként 100 rubel!Emberektől venni pedig mindíg drágább.
Ez az egész ott számít, hogy pl. a bulat-ot 25k -ért megkapod ha belépsz a Duty-hoz míg ha nem perkálni kell vagy 32-t? Most nem emlékszem....De írtam feljebb már, hogy olyan árrés van a kereskedők között, hogy csak na!
Ritkább fegyvereket (IL86, TRs301) a Clear Sky-os kereskedő fizeti meg legjobban. El is mondja, hogy ritkán van valami normális cucca ált. csak a gagyik jutnak neki. Nyilván ezért.Azt tudja valaki, hogy mit kell csinálni a freedomnak, hogy beléphessek?
-
remington2
senior tag
válasz
Grigorisz #1998 üzenetére
Igen, szeretem a BSG-t.
(#2000) Speccy
Ha azzal a helyzettel találkozol, hogy venni akarsz valamit, de éppen nincs (mondjuk 20k-ba kerül, nincs annyi pénz, na megyek szerzek még egy artit, visszajövök, eladom, de a szemétnél már nincs SEVA & akármi), akkor érdemes menteni, majd azt betölteni, vagy akár a játékból is kilépni. Ugyanígy jártam 2 alkalommal a SEVA esetén, amikor visszaértem, persze, hogy nem volt. A mentéses módszer megoldja a gondot, újratöltve már ott volt a ruha.Azt viszont én sem értem, miért nem azon az áron adja, amit megad. Ha meg csak irányár, miért nem a valósat írja ki?
-
Chrom
tag
válasz
Grigorisz #1955 üzenetére
A vasúti töltésre kell felmászni, onnan pedig tovább egész a vasúti híd tetejére. Ott van 1 Nagy lüktető gömb, abba kéne bele ugrani... Az elteleportál majd az adott helyre.
Ja és ad 1 másik küldetést is, az 1 kamu. Ugyan is ha adsz neki pisztolyt akkor rádtámad...
Amúgy ez többször lelett már ide írva!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vírusirtó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest