- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Baltoafarkas: Na én a helikoptert ak47 lőttem le, vagy 200 golyó kellett bele. Nem feltétlen kell fegyver gránát inkább helyette kötszert vigyél magaddal.
-
Dark Wander
tag
xFreex: Azt ne mond már hogy Szidrovics pötyögte be a Megjelölt pda-ba feladatot hogy öljem meg a lövészt. Strelok csak clear skyban van őt kell kinyírni a végén. Ezt én sem értem hogy a pda hogy került a zsoldoshoz, mert a videóban nem láttam olyat hogy strelok elhajítaná a sajátját.
-
Dark Wander
tag
Nem rég vittem ki. Nem rossz de elég röhejes pár dolog miatt. Már az nem tetszett mikor meghallottam hogy Clear skyban relikviát mérő műszerrel kell keresni. SOC-ban az volt a jó hogy nem kellett semmi extra hogy relikviát találjak sőt minden relikvia a helyén van nem módosul minden játék elkezdéssel mint a Clear skyban. Sprintes relikviát vörös erdőben találtam először ami elég szomorú mert már az elején jól jött volna a hosszú kitartás. Nem tetszik az sem hogy első segély csomag nem állítja meg a vérzést így Limaszkba halom kötszert kell cipelni hogy kibírjam játszani. Még a grafikai bugok nem is annyira zavartak sokkal zavaróbb az mikor mellék küldit vagy maga a fő küldit nem bírtam megcsinálni.( kutatnom kellett zombik után hogy hol lehetnek jantárban hogy a profhoz betudjak menni vagy éppen a kórházban a utolsó géppuskásnál a "haverok elfelejtették kilőni" a vas lemezt ami nélkül nem tudtam átmenni a következő pályára.) Az is milyen dolog hogy nem lehet minden ruhába 5 relikviát behajítani?! Kénytelen voltam stalker ruhába kinyomni, más ruhákat nem ismerem hogy melyikbe férne el 5 db relikvia. Épp ennek a résznek a frakció háborún van a hangsúly de elég hibás lett. Stalkerként mindent eltudtam foglalni és kaptam is érte mindig valamit, nos fosztogatókkal meg 1szerűen nem megy, mert kollegák nem jönnek a helyet elfoglalni és addig a főbázist nem tudom megtámadni. Patch sem segített, elég siralmas ez így, szolgálatost és szabadost nem próbáltam azok hidegen hagynak.
Ami pozitív az a grafika fullba, szép a táj főleg nap lementekor és nap feltekor. Már kordonban kapható olyan fegyverek és ruhák ami a SOC esetén bárban volt kapható elsőnek! Fegyver tuningolás ami nagyon bejött, az hasznos dolog volt bele tenni. Összeségébe jó játék, megérte azta 2000 ft-t. -
Dark Wander
tag
Fosztogatókhoz csatlakoztam és van némi hiba. Nem tudom hogy segítene az újabb patch. Az a baj hogy csomó feladat van. A barikádot elfoglalom( vasút állomás előtti hely) akkor már a szolgálat bázisán jön 1 csapat ide. Folyamatosan jön a szolgálat szemét dombra nincs is idő hogy teljes területet elfoglaljam.
Stalkereket meg megtámadva a kordon felé vezető úton az utolsó megölése előtt a feladat megszakítva van kiírva, így nem kapok pénzt és a kollegák nem jönnek védeni. Nem tudom milyen hiba ez de lehetetlen így uralni szemét dombot és átjutni kordonba. Tud valaki megoldást rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest