Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dark Wander

tag

Baltoafarkas: Na én a helikoptert ak47 lőttem le, vagy 200 golyó kellett bele. Nem feltétlen kell fegyver gránát inkább helyette kötszert vigyél magaddal.

• Dark Wander

tag

xFreex: Azt ne mond már hogy Szidrovics pötyögte be a Megjelölt pda-ba feladatot hogy öljem meg a lövészt. Strelok csak clear skyban van őt kell kinyírni a végén. Ezt én sem értem hogy a pda hogy került a zsoldoshoz, mert a videóban nem láttam olyat hogy strelok elhajítaná a sajátját.

• Dark Wander

tag

Nem rég vittem ki. Nem rossz de elég röhejes pár dolog miatt. Már az nem tetszett mikor meghallottam hogy Clear skyban relikviát mérő műszerrel kell keresni. SOC-ban az volt a jó hogy nem kellett semmi extra hogy relikviát találjak sőt minden relikvia a helyén van nem módosul minden játék elkezdéssel mint a Clear skyban. Sprintes relikviát vörös erdőben találtam először ami elég szomorú mert már az elején jól jött volna a hosszú kitartás. Nem tetszik az sem hogy első segély csomag nem állítja meg a vérzést így Limaszkba halom kötszert kell cipelni hogy kibírjam játszani. Még a grafikai bugok nem is annyira zavartak sokkal zavaróbb az mikor mellék küldit vagy maga a fő küldit nem bírtam megcsinálni.( kutatnom kellett zombik után hogy hol lehetnek jantárban hogy a profhoz betudjak menni vagy éppen a kórházban a utolsó géppuskásnál a "haverok elfelejtették kilőni" a vas lemezt ami nélkül nem tudtam átmenni a következő pályára.) Az is milyen dolog hogy nem lehet minden ruhába 5 relikviát behajítani?! Kénytelen voltam stalker ruhába kinyomni, más ruhákat nem ismerem hogy melyikbe férne el 5 db relikvia. Épp ennek a résznek a frakció háborún van a hangsúly de elég hibás lett. Stalkerként mindent eltudtam foglalni és kaptam is érte mindig valamit, nos fosztogatókkal meg 1szerűen nem megy, mert kollegák nem jönnek a helyet elfoglalni és addig a főbázist nem tudom megtámadni. Patch sem segített, elég siralmas ez így, szolgálatost és szabadost nem próbáltam azok hidegen hagynak.
    Ami pozitív az a grafika fullba, szép a táj főleg nap lementekor és nap feltekor. Már kordonban kapható olyan fegyverek és ruhák ami a SOC esetén bárban volt kapható elsőnek! Fegyver tuningolás ami nagyon bejött, az hasznos dolog volt bele tenni. Összeségébe jó játék, megérte azta 2000 ft-t.

• Dark Wander

tag

Fosztogatókhoz csatlakoztam és van némi hiba. Nem tudom hogy segítene az újabb patch. Az a baj hogy csomó feladat van. A barikádot elfoglalom( vasút állomás előtti hely) akkor már a szolgálat bázisán jön 1 csapat ide. Folyamatosan jön a szolgálat szemét dombra nincs is idő hogy teljes területet elfoglaljam.
    Stalkereket meg megtámadva a kordon felé vezető úton az utolsó megölése előtt a feladat megszakítva van kiírva, így nem kapok pénzt és a kollegák nem jönnek védeni. Nem tudom milyen hiba ez de lehetetlen így uralni szemét dombot és átjutni kordonba. Tud valaki megoldást rá?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés