- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
snataniel
tag
Sziasztok! Játszik valaki magyar szinkronos verzsönnel? Milyen?
-
snataniel
tag
Sziasztok! Megint felrakom a gammát 4-hónap után és arra nem emlékszem hogy alapból csak 1-magot használ??? és ha igen, akkor ha beállítom 2-ő magra mennyivel lessz gyorsabb?
konfigom2x1gb 1066 ...-ram E8500@3.6 Zotac AMP Edition 8800GT)
csak erre lennék kiványcsi. Köszönöm -
snataniel
tag
Matyó83! Látom Elég jó a Géped Neked milyen Felbontásban stb...Megy a Game?
-
snataniel
tag
Találtam Két Kis Rejtett Cuccost... A Pure Sky - Bázisán hátul a sír(köveknél) -Felvan akasztva 1-Gázmaszk És Abban Volt 1-elég jó pisztoly meg Védőoltás...XD Sugárzás,Lepra,és AIDS-ellen!
A másik az ingoványos(elő map) Pálya Közepén valahol 1 kis Híd Lábához Erősítve Egy TÁSKA Benne mindenféle Nyalánksággal!!!
SOK SIKERT És Csak keményen!... Nálam Már Elszakadt a Cérna... Egyszerűen Végigvihetetlen...
És irjatok ha ti is Találtok valamit!
-
snataniel
tag
Hali! Köszönöm
!
Arra lennék még kíváncsi hogy most nekem Orosz a játék stabilan megy , De legalább a nyelvet Angolra Vagy magyarra akarom cserélni! Ez Befolyásolhatja a Teljesítményt PL:Akadozik,lefagy,több Bug,...stb.- Erre lennék kíváncsi -
snataniel
tag
Sziasztok!
Huhh... Annyira Vártam ! Megjött És...
Bugos-Fos. Nagyon Jó a Game!
De annyi Hiba van benne,és nemis azok a hibák zavarnak mint PL:Lebeg a Doboz 3-ellenség 1-másban áll...STB Hanem Azok Amik miatt A Játék Nem Tölti be a Mentéseket , CRASH,APPCRASH,Mindenféle Hiba (Főleg Angolnál..)Úgyhogy Maradok az OROSZ... 1.3-mas Verziónál
De Sokminden Zavar Még)
Még Annyi Hogy Kéne Valami Program Amivel MAX Grafikán A Legtöbbb FPS-t Tudom Kihozni A Game Ből! esetleg fps.cfg Vagy Valami Csoda Program! Kéne Segítség .
XP-nyomom! A gépem:Zotac 8800GT AMP-edition/2x1 gb 1066-os Transcend Ram/Core2Duo E6600 @2.40 GHz--Ez Lessz=Core2Duo E 8500 @ 3.17 GHz/Ezzel Szerintem (Talán) Mennie Kéne VH-n Megy is Csak Picit Szaggat!
Szerintem KB-ollan 40-50 FPS És Lehetne Jobb is...És Van ollan Console Parancs ami mutatja az FPS-t??? Ha Van Írjátok LE PLS
Kéne Nagyon Köszönöm
(1.3-mason eljutottam az X-labor ig És Kipróbáltam az 1.5.40-És elcseszte a MENTÉSEM...) Ha Kell Valakinek Mentés! Tulajdonságai: Majdnem A legelején 1.3-as OROSZ Verzióhoz 200000-Rubel Minden Fegyver Minden Ruha !!! Ezt Tudom adni Jó cuccokért pl:Trainer Save FPS cfg- ...stb...
Előre is Köszííí!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest