- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
A szinkron iszonyat! Első öt perces röhögés után villámgyorsan átváltottam feliratra.
-
capulet75
addikt
Zsíros.
Mikor lehet evvel játszani?
-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
Elakadtam egy pöttyes a CS-ben.Az agropormnál amikor beküldenek a föld alatt bázisra hogy nyissak ki valami szelepet, ott ahol kinyitom van egy rács aminek elvileg a szelep nyitásával egy időben fel kell emelkedni hogy ki lehessen menekülni.Na most ez nem történik meg, ergo nem lehet kijutni.Ötlet?
-
capulet75
addikt
Érdekel a játékmenet mod is, pl hálózsák, mert már nagyon unom h várni kell reggelig mert (még) nincs nightvision és pár résznél sötéthez túl sok az enemi. És a pályát sem látom. Nem ártana ha nem kellene folyton javítgatni a páncélt meg a fegyót. Az 50kg kapacitás meg a hamar elfárad mód lehet hogy reális, de kérem szépen ez egy szájenszfiksön. Nem akarok elfáradni és egy 150kg-ot is szívesen vennék.
Eladtam a talált dragont hogy majd abból veszek stalkerpáncélt meg a vintart megjavittatom és felpiszkáltatom kissé.Ez meg is történt, ám a vintorez nagyon nem az a gyilkos gép mint a SoC-ban. AP lőszerrel 4(!)x löttem fejbe a katonát mire lefeküdt! SHIT! Minekadtameladragont....
-
capulet75
addikt
Tegnap este felraktam a (z eredeti) klírszkájt. Persze minden működött is.Utána ráraktam ezt a smrter alpha v2-t, ezzel sem volt baj. ) azon kívül hogy eltünt a magyar felirat) Ám ma beloadoltam a játékot és minden baja van. Nem akarja betölteni a mentéseket,kifagy, de úgy hogy az xrayengine fut a processben tovább, a progi meg sehol. Nem értem.
Ha esetleg felrakod valahova a Clear Sky-os gamedatádat is, ird meg hol van.
-
capulet75
addikt
Sziasztok. Melyik a legjobb ClearSky mod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest