- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
capulet75 #4456 üzenetére
Ez még nem a Stalker2.
A Crysis motorjára épülő Stalker mod
bővebb info magyarul -
emre
veterán
válasz
capulet75 #4436 üzenetére
Erről van szó?
próbálj menteni előtte, kilépni, majd a mentéstől folytatni...
így hirtelen jobbat nem tudok -
emre
veterán
válasz
capulet75 #4421 üzenetére
Dolgozok a teljes smrter zone magyarításon.
Nálam a szinkron és a teljes feliratozás már működik. Viszont a PDA-ban van 1-2 dolog ami még rosszul jelenik meg. Ezzel szenvedek még egy kicsit, de a játékot nem befolyásolja, szóval lehet így marad ha belátható időn belül nem tudom megoldani. (Lehet a hétvégén feltöltöm valahova)
A súlyhatárokat kicsit átírtam, exo-ban olyan 600kg körülire, és lehet benne szaladni, a seva-ban meg 300kg.
A hálózsákot még nem néztem, és az ugrást sem fogom piszkálni.
Tettem bele trader mod-ot, ezzel a CS bázison van minden jóárasítva.
Ebben nem azzal a fegyverrel érdemes menni mint a CoP-ban.
Van benne egy a sniper, az nagyon tuti. Talán a HK-416-os.
Meg még valami, de most nem ugrik be a neve.Esetleg óhaj, panasz hozzászólás.......
JSaN
A SMRTER mod-ban ezek a huncutságok lehet nem működnek, mert máshova pakolta az értékeket. Pl az actor.ltx sem így van megnevezve. -
-
emre
veterán
-
emre
veterán
válasz
capulet75 #4414 üzenetére
Sajnos új játékot kell kezdened vele.
Ezért az én gamedata mappámmal nem sokra mennél.
Illetve a mentéseimet sem fogod tudni használni, mert, az különféle mod-okban készült és nem fogom tudni különválogatni a kizárólag ehhez a mod-hoz tartozókat.Az lefagyott xrengine.exe-t pedig feladatkezelőből tudod lelőni.
4:3-os képarány van beállítva?Azért meló után megnézem hogy mi a szitu nálam, de fejből még azt sem tudom hogy pillanatnyilag melyik Clear Sky milyen moddal van a gépemen.
-
emre
veterán
válasz
capulet75 #4410 üzenetére
az első hsz alján
De ha nem 4:3-os felbontási aránnyal akarod futtatni lefagy.
Sajnos nem végleges verzió, és egy csomó új textúra miatt egyelőre nem támogat más jellegű felbontást.Valamint tudom ajánlani az Old Good Stalker mod-ot is.
1.5.10 patch kell hozzá,A gamedata mappát ki kell törölni (vagy átnevezni), új játékot kell kezdeni. Müködik a magyar CS-al. A régebbi verzió a Limanszk hid feladatok környékén ki szokott fagyni,illetve nem ad új küldit, remélem azóta javították.
OGSM direkt link
OGSM Patch_3 direkt link
Meg voltak vele érdekes dolgok még:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest