- Google Pixel topik
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
proci985 #932 üzenetére
Hát igen. Veteranon megyek most és azt a feladataot kaptam a Stalkerek táborában lébvő fegyver/élelmiszer/stb. árustól, hogy leckéztessek meg pár banditát. Oké. irány a banditák búvóhelye, jelzem AK 47-esem volt itt már, erre előugrik egy f@szi az épület sarka felől, fejlövés, kampec, de a legmókásabb az volt, hogy egy pillanatra az életjelző csík full életerőt jelzett.
Nem baj. Visszatölt és újból. A banditák ilyen Clint Eastwood-os spagetti-westernes hosszú fekete kabátban elnyelték az AK47 golyóit. Biztosan a kabátjuk volt.
Egyben védőpajzs is, mert egy tárat kilőttem egyre. Ha már öt méternél messzebb van a fejlövést részesítem előnyben, de mivel rohangálnak ide-oda, elég nehéz fejen találni őket...
-
katt777
félisten
válasz
proci985 #932 üzenetére
Én Gold kiadást vettem, ezért is szeretek kivárni a vásárlással. Skirmish-t nem nagyon toltam, mert csak jöttek folyamatosan, és vagy meghaltam, vagy meguntam.
A kedvcsinálód remek.
De a shotgun-nak leginkább a minimális lőtáv a hátultője. Malackák és kutyusok ellen viszont elmegy, ha sokat dodge-ol az ember. Amúgy én időközben arra a szintre állítom a játék nehézségét, amelyen reális.
Swampbe majd vissza lehet térni? Mert ez a hangtompítos dolog jól hangzik. Sokkal jobban, mint a nem létező csomag-díjazásom, ahol megölt a sugárzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco X7 512GB Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- ROG Flow Z13 GZ301ZE 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe gar
- Amd Rx 6750 xt Garanciával 2026.09.18-ig .
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest