- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
Saiga 12-K a varázsszó. Ha feltuningolod, 12 sörét fér a tárjába, amit egy mozdulattal lehet cserélni, mint a gépkarabélyoknál, és sorozatlövésre is képes. A SPAS-t, a Winchester pumpálósat vagy az Eliminátort én se használom, mert dög nehezek, és ahogy írtad, lassú az utántöltésük.
A vasúti alagútnál lévő anomáliából én simán kijöttem, nem kellett a kocsival kitolatnom. Még morfondíroztam is, hogy ez a szerencsétlenül járt küldönc vajon miért nem tudott innen kijönni.
-
Aarpok
őstag
Eddig csak a COP -hoz készült SGM módokkal játszottam.Alapjában azt lehet rá mondani,hogy az alaptörténetet bővitik ki.Frakciókhoz csatlakozva szintén több küldetés áll rendelkezésre.Vannak olyan küldetések amihez elegendő tapasztalati pont (rang) párosul amíg az nincs meg elkergetnek.A szerelőknél nagy ládába használt fegyvereket,képződményeket,páncélokat lehet tenni amiből a szerelő eltudja végezni a javítást (nem elég csak a szerszámkészletek) és 80 alkatrész felett kedvezményes javítást,fejlesztést kínálnak.Van SGM achivmentek amik bónuszokat adnak eléréskor.COP - nál az alapterületeken kivül CS térképek is szerepelnek (SGM2.2 - Cordon,Mocsár,Sötétvölgy,Katonai raktárak,Agroprom,Vörös erdő).Vannak olyan feladatok amik a freeplayben jelennek csak meg (helikopterek távozása után).Alfa csapatok a zónában (őrnagy likvidálására).Aknásított zóna (taposó aknák kattan azt bummm).Anomálák nagy számban a zóna területein.Napfogyatkozás effektus naponta egyszer (teljes sötétség,mint éjjel).Ez csak egy pár dolog amit most leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest