Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• xFreex

aktív tag

válasz #90933760 #4955 üzenetére

Ha még mindig pénzszűkében vagy akkor érdemes visszamenni korábbi területekre is.
    Nem tudom a mocsárban megszerezted e a Veles detektort a Gravi ereklyével? Ha nem akkor itt egy kis útmutató.
    Mocsár:
    Csinálj a Clear Sky frakciónak "Hozz nekem" küldiket. Minden osztagparancsnoktól kérheted a küldit. Nálam olyan 10-15 között szoktak lenni az ingoványban. Ezeket kérhetik:
    2x EÜ csomag (sima piros)
    3x 9x18-as lőszer \
    3x 12x70-es sörét >- ha csak 1 db lőszer/doboz akkor is elfogadják :D
    3x 5.45-ös lőszer /
    3x RG5-ös gránát

Ha teljesíted akkor (véletlen generált) 500 vagy 1000 RU a jutalmad. Szorozva mondjuk 12 osztagparancsnokkal az minimum 6 max 12 ropi per kör. Ez a küldi persze 2-3 zónanap múlva megismételhető, csak közben el kell hagyni a mocsár területét.

Egy kör után irány Kordon és segítsünk a Stalkereknek is egy kicsit.
    A stalker bázison és a kezdő faluban van esélyünk "foglald el a táborhelyet" küldit kapni (ha van a közelben mutánscsapat). Csak egy sörétes kell és lehet őket hentelni. Éjszaka meg persze lehet védeni a posztokat a támadó mutánsoktól. Ezek a küldik 600 RU-t érnek fejente. Egy zónanap alatt olyan 3000-et lehet keresni, ha leszámolom a javításokat, meg a lőszervásárlást.

Lőszer és gránáttápolásra meg tökéletesek az előörsön a katonák. Lehenteled őket. Elszedsz mindent ami kell. (pl a mocsaras "hozz nekem" küldikhez) Ami nem kell azt elviszed a stalkerbázisra eladni és után a mehetsz is vissza újra lehentelni őket. :DDD

• Dhampir

félisten

válasz #90933760 #4955 üzenetére

Jó sok Vintarba való töltény legyen nálad, a Kórházban is jól fog jönni az a tölténytípus.

Nekem a kötszerem fogyott el a Kórházban, az mekkora szívás volt. Limanszkba átmenetel után már nem lehet visszafordulni, potyázás kilőve, csak amit ott helyben találsz, illetve amilyen javítást adnak az emberek.

A Könyvtárosok bekerültek a Way to pripyatba is. Nem semmi volt találkozni egy ilyennel a jantari üzem alatt, a sötét mélyben.

Új hozzászólás Aktív témák