Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeoos
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Olvasni tudni kell!!! ... felfogni, az pedig egy másik dolog.
Mint a megjelenésből láthatod (tudod: szürke betűk) amit írtam off topic volt.
Ha fel is fogtad volna a benne foglaltakat, akkor észrevehetted volna, hogy nem szándékoztam vitatkozni, a benne foglaltak a véleményemet tükrözik és mint ilyen nem hiszem, hogy akárki is megtudná azt változtatni. Ráadásul arra a két apró dologra is próbáltam rávilágítani, hogy egy-egy konkrét hozzászólásra való reagálás nem jogosít fel senkit a kibicelésre, a megszólításom pedig választ fog szülni, mert ilyen a neveltetésem.Én senkinek a hozzászólását nem szoktam minősíteni, hiszen tiszteletben tartom mások véleményét (max nem érdekel) ... de odáig még sosem jutottam, hogy kvázi baromnak, illetve hülyének minősítsek egy ismeretlen akárkit.
Tudod mit? Igazad van mindenben = Isten vagy! Ennyi. Törődj bele.
Ha választ fogok kapni, reagálok rá ... javaslatom visszanyúlik óvodás korunkra (biztos mindenki volt dedós valamikor): "okos enged....."
Új hozzászólás Aktív témák

- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest