- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
valaki tudna segíteni ebben?
ez volna a gondom: zk kollégával már tárgyaltuk de nem jutottunk sokra, írom ide amit privátban írkáltunk:
1.lehet bebugolt volna a stalkerem?jantarban, a gyárépületben amikor balga csapatát kell kísérni, hogy bekapcsoljuk 1 gép hűtőrendszerét, bejutottunk, és amikor ahhoz a részhez érünk hogy jönnek a zombik és meg kell védeni a stalkereket a zombiktól, és erre van 2 és valamennyi perc, nah ott előjött a pszi kisugárzás de akárhová futok nem csökken és meghalok, nem tudom vinni a küldetést, ez normális? remélem érthetőn írtam
2.nem futnod kell, hanem felkell másznod a jobbralevő romos ház tetejére, és megkell védened a stalkereket, akik kikapcsolják a PSZI kibocsátó szerkezette. 2oldalról jönnek zombik. ha ez megvan, mehetsz tovább redforestbe.
rem énis világos voltam
3.jah felfutok oda ott is kell hogy maradjak? értem viszont ott marha magas a pszi kisugárzás sebaj megpróbálom és beszámolok
4.nemlehet
ha felmentél a másik katona után, és szol hogy tüzeljetek, onnan számol vissza X percet. nem lehet pszi kisugárzás. pláne akkora, hogy meghalj
milyen szinten nyomod komám?
5.pedig igen a visszaszámolás már megy és 10 másodpercenként elnyomott életmentő csomagok nélkül sehol sem tudok megmaradni, amikor felmentem a hangár tetejére ott a piros körbe, az eltünt, utánna hogy mennyek át a szembelevő ház tetejére, mentettem egyet,
és valahogy a pszi kisugárzás kellős közepébe kerülök állandóan de olyan szinten hogy nem lehet megmaradniképet lökjek?
6.jah hogy milyen szint? stalker...
7.akkor lehet azért csinálja ezt veledígy nehezít.
még amit tudok javasolni, hogy kérdezz be stalker CS topikban, hamég nem tetted volna meg..!
8.nameg jólenne, ha felmennél oda, ahova a piros pont mutat. megtetted?
9.igen ott is akkor hogy ha felmegyek rögtön levágódik az életem több mint felebocsánat í kisregényért de így teljes a beszámoló
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest