Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• westcoastog

veterán

valaki tudna segíteni ebben?
    ez volna a gondom: zk kollégával már tárgyaltuk de nem jutottunk sokra, írom ide amit privátban írkáltunk:
    1.lehet bebugolt volna a stalkerem? :F jantarban, a gyárépületben amikor balga csapatát kell kísérni, hogy bekapcsoljuk 1 gép hűtőrendszerét, bejutottunk, és amikor ahhoz a részhez érünk hogy jönnek a zombik és meg kell védeni a stalkereket a zombiktól, és erre van 2 és valamennyi perc, nah ott előjött a pszi kisugárzás de akárhová futok nem csökken és meghalok, nem tudom vinni a küldetést, ez normális? remélem érthetőn írtam :B
    2.nem futnod kell, hanem felkell másznod a jobbralevő romos ház tetejére, és megkell védened a stalkereket, akik kikapcsolják a PSZI kibocsátó szerkezette. 2oldalról jönnek zombik. ha ez megvan, mehetsz tovább redforestbe.
    rem énis világos voltam
    3.jah felfutok oda ott is kell hogy maradjak? értem viszont ott marha magas a pszi kisugárzás sebaj megpróbálom és beszámolok
    4.nemlehet:Y
    ha felmentél a másik katona után, és szol hogy tüzeljetek, onnan számol vissza X percet. nem lehet pszi kisugárzás. pláne akkora, hogy meghalj :)
    milyen szinten nyomod komám?:R
    5.pedig igen a visszaszámolás már megy és 10 másodpercenként elnyomott életmentő csomagok nélkül sehol sem tudok megmaradni, amikor felmentem a hangár tetejére ott a piros körbe, az eltünt, utánna hogy mennyek át a szembelevő ház tetejére, mentettem egyet,
    és valahogy a pszi kisugárzás kellős közepébe kerülök állandóan de olyan szinten hogy nem lehet megmaradni :W képet lökjek? :F
    6.jah hogy milyen szint? stalker...
    7.akkor lehet azért csinálja ezt veled:U így nehezít.
    még amit tudok javasolni, hogy kérdezz be stalker CS topikban, hamég nem tetted volna meg..!
    8.nameg jólenne, ha felmennél oda, ahova a piros pont mutat. megtetted?:U:R
    9.igen ott is akkor hogy ha felmegyek rögtön levágódik az életem több mint fele :F

bocsánat í kisregényért de így teljes a beszámoló :R

Új hozzászólás Aktív témák