- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeoos
tag
Egyszer az Agroprom pálya stalker bázisán az történt, hogy:
.... még semleges viszonyban voltam a szemétdombi fosztogatókkal, ezért ezen a pályán nem avatkoztam a helyiek és fosztogatók csatározásaiba. Valójában így mint nevető harmadik, engem egyik fél sem bántott és mindig összeszedtem a vesztes fél cuccait, majd mentem a kereskedőjükhöz, hogy előnyömre elüzleteljem azokat. Igen ám, de egyik ilyen seftelésem során azt látom, hogy a hátsó kijáraton beáramló fosztogatók egyike az ablakon keresztül szépen tarkónlőtte a velem szemben álló kereskedőt. Kerestem a megoldást és úgy tudtam csak ezt a szitut kivédeni, hogy a stalkertábort a vasúti kocsik felőli mutánstámadástól sem mentettem meg, így mindig volt valami dög azon a fronton, ahonnan az a sunyi bandita kivégezte a boltosomat. Hagytam hát a mutánsokat is, az orgyilkos fosztogató nem tudott odamenni és így már életben maradt a stalker kereskedő.
Ezt csak úgy írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest