- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etele1
csendes tag
válasz
remington2 #1676 üzenetére
Ööööö ezzel vitatkoznék....
Bár most épp nincs fent a játék mert azzal szenvedek,h milyen file-ok kellenek a magyar DVD-ről, ahhoz,h jogtisztán elinduljon a játék de tudja használni a régio kimentéseimet, pedig azok is 1.4 v. 1.5-ösök...
De...amikor fent volt (tegnap előtt) tisztán emlékszem,h hogy állt a SEVA-m fejlesztésileg... 1-2 elcseszett fejlesztés és reload után én is rájöttem,h a legutolsó fejlesztésre bökve találhatom ki,h miket kell hozzá előtte fejleszteni. Néztem a két irányt és én is a páncélzat mellett döntötem mert láttam,h bőségesen elég a SEVA 37-es szintű védelme bármilyen környezeti hatásban percekig állva (na jó elektro sokk ellen nem sokat véd). Szóval tisztán emlékszem,h én a másik vonalon keresztül (tehát a páncélzatos) simán eljutottam a legutolsó fejlesztésig és annál akadtam el, mert a legutolsóhoz kell még valami küldetést csinálni ahhoz,h a fegyverkovács azt is kifejleszthesse.
A lényeg,h a te vonaladon én átjutottam azon a részen, ahol neked "szürke"...Ha fent lesz újra a gém, akkor pontosítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Edifier R1280DB új állapotban
- Roidmi X20S+SELF CLEANING KIT
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 4GB I 180 GB SSD I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest