Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Erre a láncra magam is rájöttem, a gond ott kezdődik, amikor elkezdem fejleszteni. Azóta megint tanulmányoztam, sokat nem jutottam előre. Két út van, az egyik a nagy teherbírás (arti nélkül!) + anomáliák elleni védelem, a másik pedig a páncélzat fejlesztése. Ha a páncélzatot kezdem fejleszteni, akkor a második szint (második oszlop) egy fejlesztéséhez kell (példának írom) mondjuk az első oszlopból az első és a harmadik. Az elsőt megveszem, de utána a harmadikat kiszürkíti rögtön, és - mivel azt így nem tudom megvenni - nem tudok a második szintre továbbfejleszteni.
szerk: megvan már a gond. SEVA esetén nem lehet egy cuccot fejleszteni, mert az gondolom már be van építve a ruhába. A fejlesztéseknél az utolsó előtti ez, az első oszlopban. Így nem lehet elindulni felfelé az ágon, és egy pontnál tovább nem lehet fejlődni. Ezek szerint ez ruha-specifikus lehet, a másik ágon (védelem) haladva tökéletesen megy, max a pénzből fogyok ki
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mozilla Firefox
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CNC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest