- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Amikor megláttam, hogy mekkora a térkép, nagyon elszontyolodtam, hogy csak ennyi???
Aztán 19 óra lett a vége...
Valahogy adta magát, hogy minden küldetést megcsináljak, nem volt az az érzésem, hogy áá már megint ez... És a kisebb térkép miatt se ment el a kedvem tőle menet közben, hogy vazze még 600 óra mire odaérek...
Viszonyítás képpen... A SoH 2. végigjátszásom is 19 óra lett, igaz itt sok mellék küldetést hanyagoltam már... (ilyen tisztítsd meg a kutyák fészkét, lőjj nekem egy aranygyapjas vérszívódenevérzombit, stb...)
-
Polllen
nagyúr
Az új fegyókat meg néhány módosítást még értek, de pl 9 tonnát magaddal hurcolni...egy kisebb targonca se mozgat meg annyit...
Full upgrade dettó...
Nálam ezek vennék el a kihívást a játékból és onnan már csak agyaggalamb lövészet
Persze nem vagyunk egyformák!
-
Polllen
nagyúr
Na sikerült végigvinni...cirka 19 óra, annyi mint a SoC harmadjára...
Először mikor megláttam, hogy milyen kicsi a 3 térkép, eléggé elkeseredtem, hogy na ez se lesz hosszú...Kellemes csalódás.
A befejezésem meg, a doksik titokban maradtak
és mindenki túlélte, everybody sunshine, virágzik a táj és mindenki boldog...asszem a legjobb befejezést sikerült összerittyenteni...
Egy dolog hibázzik csak...Zulu a gém szerint meghalt...sajnos nem mentem el érte külön és a végén, amikor menekülünk a helihez bebugzott a játék és az Istennek se akarja beadni...elérek a találkaponthoz, jönnek a vérszopók, de Zulu sehol...a játék ment egyet, h Zulu megtalálva, de ő sehol...elég bosszantó bug, de mindegy...majd youtube-n megnézem, hogy milyen az amikor túléli...(amúgy talán végig ez az egy bug volt...igaz elég bosszantó...)
-
Polllen
nagyúr
válasz
Polllen #2875 üzenetére
Rájöttem a turpisságra...elsőre a nagy gránát dobálás közben nem is figyeltem, hogy vegyesen vannak zombik és monolith-sok...előbbik tényleg hülyék...monolith-sok probálkoztad, de hiába...
Át kutattam a hullákat elsőre is, de ott az első arc monolith-s volt, utána már nem néztem.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Paul119 #2879 üzenetére
Ahogy átmentem Pripyat-ban első dolgom volt az gaus puska szerzés után, hogy szépen elsétáltam a közeli épületbe és az alagsorban ott van a szerszámkészlet...utána a puskával úgyis vissza kell menni, uh még csak extra utam se volt...
Mondjuk amúgy jól el voltam kocogás nélkül...inkább sétálok golyóálló módban, mint hogy valami kis tücsökpöccsel agyonlőjjenek...
-
Polllen
nagyúr
válasz
Paul119 #2877 üzenetére
Eddig nekem se volt ilyen gondom, csak ebben az épületben...lehet nincsenek "felkészítve" arra, hogy az emeletről jön az áldás...
Amikor pl. a gaus puskát kell megszerezni, ott elég ügyesek voltak...(ha szemből lőtted őket, viszont ha az ambush után az ő épületükbe szaladsz és hátba kapod őket, nagyon bénák...kipróbáltam
)
-
Polllen
nagyúr
Srácok van valami mod, ami javít az MI-n?
Eddig nem zavart, mert csoportban főleg mutánsok meg zombik jöttek, de pripyat-ban mennék a laborba és hát amit a házban művelnek a monolith-sok az valami kritikán aluli...
Felosontam az emeletre, mert láttam, hogy vagy 30 enemy van, de senkivel se találkoztam...az egyik sarkon csak sikerült valakit agyonlőni, erre a többi birka szépen a lépcsőn egymás után jött fel...az se zavarta őket, hogy egyesével lelőttem mind, mert csak egy fért át az ajtón...
Azért az elődökben ennél többre voltak képesek a monolith-sok...katonákról meg más ellenségekről nem is beszélve...
Vagy ez csak némi könnyítés, ha már sokan vannak? (a cop-ban eddig azért értelmes ellenfelek voltak, még gránátokat is dobáltak hozzám rendszeresen...
)
-
Polllen
nagyúr
válasz
Dr. Akula #2817 üzenetére
Én jól elvagyok az exo-val futás nélkül is. Pár hónapja ott hagytam abba, hogy megyünk prypiat-ba csak toborozzak bandát, meg szerezzek egy seva-t a gáz miatt...már annyira megszoktam, h ennyi cucc lehet nálam, h azóta pihentetem...bár most már valamikor elő kéne venni, mert a végén elfelejtem hol tartok...xD
-
Polllen
nagyúr
Ez a rövidség relatív...inkább csak kevésbé akció központú...a Shadow of Chernobyl 19 óra volt, míg végigvittem...Mellékküldiknél elég sokat megcsináltam, de a vadászd le ezt, meg keress azt, kihagytam...
A pripyat most 13 óra és ott tartok, hogy szedjem össze a csapatot és go pripyat...szóval még csak most jön a 3. helyszín...(ne lőjétek le a poént, még nem toltam végig)
Uh sztem nem rövidebb...inkább csak kicsit más...(amúgy nekem tetszik)
-
Polllen
nagyúr
válasz
papaizsolt #2561 üzenetére
Szia!
Xfire fut a háttérben? Csak mert nekem vista alatt egyáltalán nem indul el, ha xfire is fut...(mármint elindul, de csak feladatkezelőben látszódik, hogy fut...)
pilóta
Tudom amatőr a kérdés, de túzfalat és router-t ellenőrízted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged