- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz
Polllen #2937 üzenetére
Nem kell kihasználni ezt a funkcióját.
Miután túllestem a "milyen fegyverek vannak dolgon" három négy fegyver van nálam max.
Ha sok van nálad ugyan úgy kimerül egyfolytában a karakter.A lőszernél dettó 100-nál többet minek cipelni még ha van rá mód is.A fegyvereket sem érdemes gyűjtögetni mert úgysem tudod eladni csak ha szinte egyáltalán nem sérült.
De szerintem biztos vissza lehet állítani az eredeti súlykorlátot.
Egy két fórumtárs biztos tud segíteni. -
Polllen
nagyúr
válasz
Polllen #2875 üzenetére
Rájöttem a turpisságra...elsőre a nagy gránát dobálás közben nem is figyeltem, hogy vegyesen vannak zombik és monolith-sok...előbbik tényleg hülyék...monolith-sok probálkoztad, de hiába...
Át kutattam a hullákat elsőre is, de ott az első arc monolith-s volt, utána már nem néztem.
-
-
Paul119
addikt
válasz
Polllen #2878 üzenetére
jaja, mondjuk most kipróbáltam és feltrappoltam a laza 70 kilós táskámmal és a 2. emeleten ott voltak nekem háttal
exoskelatonon kivül van valami más használható(bb) ruha vagy nem érdemes lecserélni,gondolkodtam hogy bele építem a servo motor boostot és fogok benne sprintelni mint az agyatlan, csak nem találom a 3. szerelési vackot -
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Polllen #2826 üzenetére
A Vintarral egy baj van (ez a Stormnál is előfordul, hiába AK skulós): potyog a skulója. Ugye szubszonikus, azaz lassú, ezért hamarabb "elfárad". Cserébe nagyobb a tömege hogy az átütőerő meglegyen, ezzel viszont az a baj hogy lehúzza a zsebedet, kb. mint a shotgun skuló. Sokkal kevesebbet tudsz magaddal vinni, meg elveszi a helyet a cipelendő duddok elől.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Polllen #2821 üzenetére
Nálam csak 1 shoti (eliminator) meg egy géppityu (storm/gp37) van, több nem kell. Sniper puskát se viszek, eddig még nem volt olyan hely ahova kéne. Talán Pripjatyba, ott még nem tartok. Az állandó cuccom 32 kg szokott lenni a 60-ból (stalker/wind of freedom +10 kg-t ad), emellé még egy snowflaket használok, gyakorlatilag végigfutom az egész térképet megállás nélkül. Blowout után, arti keresésre jól jön. Tartalékban meg van egy goldfish, ha sok a zsákmány. Most olyan 750k pénznél tartok, egyre kevesebb cuccért hajolok már le. Igazából elég a gránát + skuló, haveroknak eladva a bolti ár kb. 3x-osa elérhető (semlegeseknél jóval kevesebb, árusoknál meg a legszarabb az ár), és alig foglalnak helyet. Meg persze az artifactok. Most is hever 2 felesleges eye a ládában, azt várom hogy mikor kell majd Beardnek, akkor eladom neki majd 20k-ért darabját. Szal okosan beosztva ez a hely épp elég, Persze kéne az exo, már csak a páncél +resek miatt is, de a futás hiánya akkora hátrány hogy ilyen áron nem kell. Majd lvl3-on, de az meg már csak Pripjatyban lesz meg, ami nagyon a vége, szal kb annyira hasznos mint a gauss. Utolsó 3 ellenfélre talán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest