Hirdetés
- 
			  Mobilarena Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gabber01 addikt válasz  dodopek

üzenetére dodopek

üzenetéreNem az én játékom, nem vettem fikázásnak.  Értem én a jó szándékot, csak furcsálltam, mert ezt írták legstabilabbnak. Értem én a jó szándékot, csak furcsálltam, mert ezt írták legstabilabbnak. A 2.0 még a 2.2-nél is katasztrofálisabb állítólag. A 2.0 még a 2.2-nél is katasztrofálisabb állítólag.
 Magyarítás engem nem érint, úgy nem bírnék ezzel (sem) játszani. Hát igen, bázistöltéseknél nagyon durván tud laggolni. Jupiter térkép ilyen szempontból elég szar, mert ott lépten nyomon van valami bázis. Ezután, azért kipróbálom még egyszer a 2.2-t is persze, kíváncsi vagyok rá. 
- 

- 

gabber01 addikt Meg tudja valaki mondani, hogy SGM 2.1-ben hogyan lehet a régi-új részekre jutni? Már csak az utolsó főküldi van Pripyatban, kaptam egy üzenetet, hogy menjek Yanovba mert ott valakinek van infoja ezzel kapcsolatban, de senki nem mond semmit. Azt tudom, hogy a nagy gépnél van egy spatial anomaly, de az Dark Valleybe vitt. Többi helyre hogy lehet menni? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sorozatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Értem én a jó szándékot, csak furcsálltam, mert ezt írták legstabilabbnak.
 Értem én a jó szándékot, csak furcsálltam, mert ezt írták legstabilabbnak.  A 2.0 még a 2.2-nél is katasztrofálisabb állítólag.
 A 2.0 még a 2.2-nél is katasztrofálisabb állítólag. 
							 shield
 shield