- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sondor88
csendes tag
-
sondor88
csendes tag
hogy vagytok ti képesek magyarul játszani
-
sondor88
csendes tag
egyáltalán nem mazochizmus azzal tolni
Főleg, ha az ember szereti, ha egy game realisztikus
annyiban nehéz, hogy te is meghallhatsz 1-2 lövésből, DE az ellenfél is (már ha nem mutáns vagy vmi)
amikor először kijött akkor volt egy kicsit unbalanced (nagyon gyorsan elfáradt benne az ember stb), de azóta ezt patchelték -
sondor88
csendes tag
Hi fellow stalkers!
Én magam kitoltam mind a 3 alap gamet. Aztán ugye jött a modolás, először az oblivion lostot raktam fel SoC-hoz, de egy idő után már túl erős voltam (200k $ stb) így elég unalmas lett. Kicsit próbálkoztam az AMK moddal, de végül a LURK nevű mod jött be jobban (aki jár 4chanen /v/-re az biztos ismeri
) Végig
szenvedtemtoltam veteran fokozaton célkereszt nélkül az amugyis kegyetlen játékot.(Semmilyen (!) HUD nincsen, 1 lővésből is meghalhatsz, minden drágább, okosabbak az ellenfelek...) Néha elég frusztráló volt, de megérte.
Most a CoP-ot kezdtem el tolni misery moddal (legnehezebb fokozaton persze, de célkeresztel :/ ) Eddig nagyon bejön és elég balanszos/realisztikusSzóval akik még nagyobb kihívást szeretnének azoknak ezt a 2 modot ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Parfüm topik
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest