Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
 - Mobil flották
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Yettel topik

- 

Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

stm_
tag
Létezik valami varázslat arra, hogy ne csak egy magot tekerjen a játék? Esetleg valami konzol parancs?
 - 

stm_
tag
Igen 20:00-20:45 között is próbálkoztam de sajnos nem jött a siker.
Nekem is a szkvadovszki ajtó nem akart kinyílni. Olyan is megesik, hogy a feladat végeztével és a jutalom (pénz) átvétele után nem változik a pénzösszegem
Nyílván ezek nálam bugok.Venya a szívattyús - a bizonyos npc neve.
 - 

stm_
tag
válasz

dodopek

üzenetére
						Nekem se akarja visszaadni a pénzem.. Befizetésnél naponta kiírja a kamatot de opció a kivételre nincs. Tárolásnál szintén nincs kifizetési opció.
A nálam lévő pénz meg valahogy hajlamos eltűnni
 30e rubelből lesz 6e. Ez most vagy hiba vagy ennek a gyógyszere lenne a tárolás?Ha veszek a kereskedőtől távcsövet akkor a kest levonja de a cucc nincs a zsákomban. Rendeltem Nimble-től fegyót...18e rubelem van...16e kellene neki de a játék szerint nincs elég pénzem

Néha az ajtók se akarnak kinyílni

- 

stm_
tag
Latin betűhöz szokott szemnek eleve fura a cirill. A két fajta betűk vegyesen meg pláne. Ront az olvashatóságon mivel dominózni kell fejben melyik magánhangzó passzol az adott szóhoz.
Egyébként mi okozza ezt a problémát a magyarításban? Amennyire belekukkantottam a fájlokban helyesen szerepelnek az ékezetes karakterek.
 - 

stm_
tag
Köszönjük a munkádat!
Az ékezetes betűkkel lehet valamit csinálni?

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Revolut
 - Gumi és felni topik
 - Autós topik
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - Lakáshitel, lakásvásárlás
 - További aktív témák...

- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
 - Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
 - Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
 - BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem 

shield