- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok, ha tudtok valakit, akinek kell Call of Pripyat, akkor szóljatok, én eladom az enyémet.
Steam kupon.
Esetleg cserélem másik játékra. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Szeretném kipróbálni a multiplayer mósot , de valahogy nem tudom hogyan kell kukacot( @ ), írni amikor a gamespy azonósítónál az e-mail címet kéri.
Ti hogy oldottátok meg? -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Én is hamarosan ki tudom próbálni a Call of pripyat-ot. Már töltöm a steam-ről.
Nem írja hogy milyen nyelvű lesz. Ha angol nyelvű, valahogyan le lehet magyarítani? -
Ateszzero
őstag
Ez a Skeleton koma 2oldalon keresztül csak a gameplay linkeket ossza.
Mennyit kapsz a youtube-tól te sumák?
Ne vedd sértésnek tényleg fasza , komoly meg minden de sztem itt mindenki betudja írni a "Call of Prypat gameplay" szavakból álló mondatocskát.
Bocsi .
-
Ateszzero
őstag
Hát nem tudom hogy most én vagyok a vak, vagy valamit kihagytam, de a videók alapján nem sok változást nem látok a C.S és a C.O.P között.Talán szebbek lettek a textúrák.A helyszín ugyanolyan és a a játékmenet is.A C.S nem tetszett mert túl sokat kellett az ellenbe lőni és mert nagyon lassan tárazott a főhősünk.Amíg betárazott , és ha egyedül voltam mindíg meghaltam.Elfogyott a türelmem és Uninstall lett a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest