-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
papaizsolt
tag
válasz
romeomalac #2557 üzenetére
Hellósztok !!
MIért van az ,hogy felraktam a Win 7 et és nem tölt be a stalker COP előtte windows xp sp2 ön toltam
most mentem volna priypiatba ruha hijján
Fenn van a Clear Sky az meg mükszik söt a Chernobil is fenn van .DirechtX 10 van fenn 197 es forceware ,
Segítségeteket előre is köszi .
PM emet dobtok az jobb .köszi stalkerek !!( am rá mek hogy új játék azt elkezd tölteni de semmi
)
-
Dr. Akula
félisten
válasz
romeomalac #2550 üzenetére
Aha, ez olyan. Hogy fekete-fehér-e abban nem vagyok biztos, de elég kézikamerás nullfilléres mozi. A 70-es években ennyire futotta.
emre:
A Stalker játék legalább fele részben az ukránok érdeme, csak az alapokat vették át a 2 Sztrugackijtól. Sztem jól végezték a munkajukat, igazi minőségi tuningolást sikerült csinálniuk, nem csak sima copy-paste + egyel megpörgetjük a sorozatszámlálót a címében, ahogy ma divatos a kiadóknál. Az eredeti műben nincsenek anomálik meg sugárzás (Csernobil pláne), az anomáliák és a zónák (mert ott több is van) pedig az ufók termékei. Az eredeti címe (Piknik az árokparton) is arra utal, hogy az ufók által eldobált szemetek annyira advanced technológiát jelentenek a fejletlen embernek hogy ami nekik kuka, az nekünk hightech artifact. -
Medvelászló
senior tag
válasz
romeomalac #2550 üzenetére
Látom te a gyilkolászós krimiken nőttél fel vagy mi,te el sem tudsz olyan filmet képzelni amin majdnem 3 órán keresztül gondolkodni!Ebben nem ölnek le mindenkit,ez nem rambó film öregem!Hmmm ezek után gondolom nem is nagyon értetted a játékot ha egyáltalán végig játszottad??!!
-
Dr. Akula
félisten
válasz
romeomalac #2542 üzenetére
érdemesebb eredeti nyelven játszani
Oroszul:Mondjuk sztem is inkább meg kéne tanulni angolul mint mindig "vammámagyarosítás?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motoros topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest