- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #5351 üzenetére
Érdemes volt visszamennem a Jupiterhez a Kiméra levadászása után, bár tök sötétben kellett bóklászni. Most már legalább tudom, hogy milyen trófeákat láttam korábban a CS-ban.
Egy eddig nem látogatott épületrészben találtam újabb iratot, valamint az udvaron másutt egy fontos levelet (direkt nem írom le pontosan, hogy hol és milyen irományt). Eddig két levelet találtam, remélem, hogy korábban a Szkadovszkban nem adtam el fontos iratot. Bagoly ezeket is megvette volna.
Már megint "felcuccoltam", így ismét közelharcot kellett vívnom szegény kutyákkal, amikor felfedeztek. Végre megvan a hőn áhított ruhám, sőt másutt is felbukkant.
A szerszámkészletek megtalálása ezen a területen olyan, mint tűt keresni a szénakazalban, bár a műhelyeket kellene felkutatni. "Ifjú technikus":
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő