Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Fotók, videók mobillal
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- iPhone topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
borovi
üzenetére
Ez az a kuldetes, amikor atmegy ugymond a tulvilagra?
Ha igen, akkor ott egy csomot kell koricalni, az egyik banyaban megtalalod a szellemsztalkert akit keresel, es o utbaigazit, igazabol nem olyan nehez a kuldetes, de nehez majd a vegen megtalalni azt a pontot, ami visszavisz a rendes jatekba, videot kell nezni, maskepp nem igazan sikerul.
Viszont erdekes, hogy neked nincs Veles-ed, en ezt a szellemsztalker kuldit kihagytam az elso vegigjatszasnal, nem is tudtam rola, valahol elakadtam, neztem videot, es ott latom ezt az uj palyat, utanna aztan kiprobaltam, de tok folosleges dolog, semmi jutalmat nem kapunk ha jol emlekszem, vagy semmi olyat, ami fontos lenne.
Sztem Velest majd tudsz venni a Rostoki tudosoktol, csak teljesitsd nekik sorban a kuldeteseket, az elso asszem az, hogy le kell menj az X-mittudomen hanyas szamu laborba, ami gyakorlatilag mellettuk van.Nem is, az elso az a kuldi hogy nezz utanna az eltunt embernek, o egy szamzaras ajto mogott lesz, lebego tuzanomaliak kozott kinyiffanva.lelovod azokat a nyavajas repkedo uzeket, felveszed a PDA-t es kesz.
A neten keress ra a jatek cimere, es vegigjatszasra, a gepemet ujratettem, nincs mar meg az a link...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield