Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Új funkciókat kapott a Pixel Watch 4
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Na annyi a fejlemény, hogy rápakoltam a rendszerre a Crimson 15.12-es driver, dx10-ben megint fagyott, ekkor átállítottam dx11-re, feltolva textura minőség, fűsűrűség stb... Nem akarom elkiabálni, eddig megy. A Crossfire is megy. Letöltöttem a legújabb Crimsont is, ha már új driver kell a dx11-nek.
Amikor kiadták az első Crimsont nagyon sokan beszoptak vele, mert levette a venti fordulatot ezért több embernek is meghalt a kártyája.
Majd elválik, hogy jó marad-e.Más: A Win8.1 vagy Win10 lenne a jobb választás?
Engem nagyon zavar a GoG-os CoP angol hangja, nem akarok megint zűrt vele, de jó lenne oroszra cserélni.
Simán cseréljem le az oroszra? Esetleg tudtok adni olyan orosz hangot ami nem fog bekeverni?
Már félek valamihez is hozzányúlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
shield