Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz
Antonius1978
üzenetére
Köszönöm a sok tippet!

Most a "halál leple alatt" jól megszivatott
Mikor átmentem véletlenül a szeméttelepről a bárba(?talán) és onnan vissza akartam menni, abban a pillanatban ahogy lespawnoltam 7 vagy 8 zombi kapásból pofán lőtt
Ha meg hirtelen elkezdtem futni akkor persze visszadobott a bárba
Tehát kellett volna csinálnom egy 360-at és futás. De arra nem volt időm, hogy levegőt vegyek
A spawn pillanatában szétlőttek. Le kellett töltenem egy trainert hogy örök életet adjon. Hát nem jött össze az sem
Hiába volt az örök élet (5 féle trainer-el) mindig szétkaptak. Aztán megláttam, hogy van "super jump" vagy mi a túró. Na az megmentette a seggemet... másodszor... mert először csak arra volt jó, hogy akkorát essek mint az ólajtó. Be kellett mellé nyomnom az örök életet is. Csak így élhettem túl az esést. Mókás volt (így visszagondolva) 15x töltöttem be a quicksave-et mire sikerült. Közben 3x-4x visszamentem véletlenül a bárba... már majdnem agyvérzést kaptam. Benny Hill hozzám képest szerintem kutya fa*za volt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Építő/felújító topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam GAR
- ÚJ (Hiányos) Xtrfy M4 Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Xtrfy M8 Wireless Bolti ár:28k INGYEN FOXPOST
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mikor átmentem véletlenül a szeméttelepről a bárba(?talán) és onnan vissza akartam menni, abban a pillanatban ahogy lespawnoltam 7 vagy 8 zombi kapásból pofán lőtt
Ha meg hirtelen elkezdtem futni akkor persze visszadobott a bárba
Hiába volt az örök élet (5 féle trainer-el) mindig szétkaptak. Aztán megláttam, hogy van "super jump" vagy mi a túró. Na az megmentette a seggemet... másodszor... mert először csak arra volt jó, hogy akkorát essek mint az ólajtó. Be kellett mellé nyomnom az örök életet is. Csak így élhettem túl az esést. Mókás volt (így visszagondolva) 15x töltöttem be a quicksave-et mire sikerült. Közben 3x-4x visszamentem véletlenül a bárba... már majdnem agyvérzést kaptam. Benny Hill hozzám képest szerintem kutya fa*za volt. 
shield