Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Szerintem nagyon baba.
Az arsenalos fegyverek el vannak dugva, tehát nem a boltban várnak, de minden pályára jut belőle elég. A lángszórót meg egy csomó más cuccot még meg sem találtam.Szakállnál alapból csak kötszer van. (ezt én kicsit átalakítottam) Nincs alapból célkereszt, és a környezetedben megjelenő npc-k számát sem jelzi ki. Valamint hiányzik a "zajosság visszajelző", és F 1-4-ig a kötszerek ikonja, de ez ugyanúgy működik.
A legjobb hogy nincs unalmas pillanata a game-nek, szinte folyamatosan résen kell lenni. A monolitosok ott vannak Zatonban és Jupiterben is. Ha egy helyről kiírtod a banditákat a következő alkalommal monolitos lesz ott helyette. Alapból jóval több helyen lehet aludni, asszem talán 18 v. 20. helyen van ágy. A poltergeist nem csak 1-2 helyen kószál, több mutáns van benne, amik egymást is megtámadják. Ísmét vannak cicák, a hosszú kezű zombiszerű valamik, törpök néha kettesével mászkálnak. A poltergeis robban ha lelövöd,de találkoztam már ilyen zombival is. valahogy így Magyarítás nélkül nem próbáltam, de nekem nincs vele komoly problémám, az előző hsz-emben említettektől eltekintve. Úgy tűnik ezt sikerült mostanra megoldanom.
Lényeges hogy semmiféle más mod nem használható hozzá, ha valami nem tetszik, át kell írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
shield