Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- V80 Design néven jött az almaízű Nubia
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borovi
aktív tag
válasz
SaGa59
üzenetére
SaGa59
Én az utóbbival játszom (azt hiszem...
), és itt arra is kell az ilyen életcsíkos buliknál vigyázni, hogy ha meghal valamelyik szereplő, akinek a későbbiekben esetleg még szerepe lenne, akkor ott később megakad a küldetés. Így jártam a monolitosok technikusával Limanszkban, aki meghalt az egyik feladat során, mert balfasz voltam. 
Később kiderült, hogy tőle kéne megkapnom valami cuccokat (vagy elvinnem neki) a játék folytatásához, de mivel már nem él, a játék kiírja ugyan, hogy mi a dolgom, de nem jelzi ki a csávót, nyilván beszélni sem tudok vele. Most keresem a mentést, ahonnan megismételhetem azt a bizonyos feladatot a pajti elhalálozása nélkül.Na, most már legalább tudom, mi a f.szér' tukmálták rám azt a rádiót, amit említessz. Ott beszélgettem a csávókkal, de nem volt fordítás, így fogggalmam se vót, mit akarnak....

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen autót vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), és itt arra is kell az ilyen életcsíkos buliknál vigyázni, hogy ha meghal valamelyik szereplő, akinek a későbbiekben esetleg még szerepe lenne, akkor ott később megakad a küldetés. Így jártam a monolitosok technikusával Limanszkban, aki meghalt az egyik feladat során, mert balfasz voltam. 
shield