- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
kislaki92 #20417 üzenetére
A Eletko az altalaban Zatonban a Bojler anomaliaban van, 3-4-et ott talaltam az 5-bol ha jol emlekszem, tehat ott keresd.A vadasz szervoruha a legjobb...
Dodo : az elet vize majd a vadaszoknal levo dokit fogja erdekelni.De ez csak azutan jon, miutan atadtad a doksikat.Eloszor meg meg kell me'g csinalni Ronannak a loszeres lada (az alfoldi varos kozepso reszen egy epulet alagsoraban), meg a laptopos kuldit ha jol emlekszem.A Laptop az most nem tudom hogy melyik, vagy az Alfold kozepen levo helikopter bazison van, vagy masik kell neki, amit most nem tudok felidezni hogy hol volt.
En az elejen felszedtem hulye fejjel a loszeres ladat+laptopot+elet vizet, es igy vagy +20 kiloval kellett futkossak szinte a jatek vegeig.Ugyhogy ha talaltok kuldetestargyakat, ne vegyetek fel ha nincs hozza kimondott kuldetes...UI : Dodo, a menteseim megvannak a laptopokrol, loszerladarol, eletvizerol stb.Csak be kell toltened, ha leszedted, es egyaltalan ha betolti.
-
dodopek
addikt
válasz
kislaki92 #20417 üzenetére
Már nem emlékszem, hogy hol találtam, de ha jól dereng, ad valami támpontot, nem? Talán, hogy hő anomália, vagy ilyesmi...
Két hőanomália van a mocsárban. Az egyik a leégett falu, a másik meg a géptelep mellett, a hídnál...Olyannal találkoztatok már, aki az élet vizét kéri? Vagy valami ilyesmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- MSI RTX 5070Ti Vanguard SOC 16GB
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest