- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nah, megoldódott, lent volt egy géppityu, meg az egyik bajtársnál egy gyenge távcsöves. A hóban lépkedés hangja idegesítő...
Nem jöttek be, megvártam, amíg a skeletonnal kiment a góré, mellette kiosontam és lekapdostam a maradék 2-3 snipert. Utána könnyebb a játék, elejét kicsit túl nehézre csinálták.
"rücskös" gránát kell, erősek a mutik is. Gránát dobás egy vicc, nagyon macerás vele pontosat dobni, sztem minden modban könnyebb volt. Nem lehet messzire hajítani, majdnem felfelé kell dobni....
Veteranon maradtam.
Boltolni itt sem érdemes, a javítás többe kerül. Viszont sok cuccot eldobnak, 15 perc játék után volt piercing sniperem, jó távcsövesem több is, meg úgy 40 ganyé. Ami nem recés, azt adom is el. Sok kaja, stb. van a hulláknál, zombik is vannak sokan, szal. az utánpótlás nem para. Tetszik a mod, jó a tél, csak a hóba lépésnek kicsit kevés a 2-3 hang. Az utószinkronos orosz duma annyira amatőr, víszhangos, h fáj. De játszható, történetben kb. párhuzamos az eredetivel, nincs fő történeti szál eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DJI topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen monitort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ROG Strix G15 gamer laptop, i5-10300H, GTX 1650 Ti, makulátlan állapotban
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 SHADOW 3X OC EDITION - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest