Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Ezen az X5-ön biztosan nincs index
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, megoldódott, lent volt egy géppityu, meg az egyik bajtársnál egy gyenge távcsöves. A hóban lépkedés hangja idegesítő...
Nem jöttek be, megvártam, amíg a skeletonnal kiment a góré, mellette kiosontam és lekapdostam a maradék 2-3 snipert. Utána könnyebb a játék, elejét kicsit túl nehézre csinálták.
"rücskös" gránát kell, erősek a mutik is. Gránát dobás egy vicc, nagyon macerás vele pontosat dobni, sztem minden modban könnyebb volt. Nem lehet messzire hajítani, majdnem felfelé kell dobni....
Veteranon maradtam.
Boltolni itt sem érdemes, a javítás többe kerül. Viszont sok cuccot eldobnak, 15 perc játék után volt piercing sniperem, jó távcsövesem több is, meg úgy 40 ganyé. Ami nem recés, azt adom is el. Sok kaja, stb. van a hulláknál, zombik is vannak sokan, szal. az utánpótlás nem para. Tetszik a mod, jó a tél, csak a hóba lépésnek kicsit kevés a 2-3 hang. Az utószinkronos orosz duma annyira amatőr, víszhangos, h fáj. De játszható, történetben kb. párhuzamos az eredetivel, nincs fő történeti szál eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Battlefield 6
- Hardcore café
- AliExpress tapasztalatok
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Jövedelem
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egy hétig ingyen játszható a Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" QHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - GARIS!
- Dell Precision 7530,15.6",FHD,Xeon E-2186M,32GB DDR4,256GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

shield