Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stalker78
tag
Így voltam vele én is adtam neki lehetőséget.Elég nehéz lett bár a készítők gondolom ezt is akarták és mint ha az AI is jobb lenne (hibázik néha) még a mutánsok is próbálnak agyafurtak lenni.A célzás csípőből kb esélytelen valakit/valamit megölni irányzékkal már jobb a helyzet.Persze nem halnak azonnal több golyót is elviselnek az ellenfelek.Visszafele már rosszabb a helyzet ha minket eltalálnak az fájni fog rendesen.Ami szerintem nem jó ebben a modban a mutánsok észlelési/futási képességei illetve a mennyiségük.Nagyon hamar észrevesznek és azután F1 - es autó tempóban üldözőbe vesznek néha túlzott mennyiségben (10 - 20).Ami még szerintem rossz az a rengeteg cucc amit belepakoltak néha nem is tudni mi-mire való.Szóval nehéz lett,de van rengeteg rejtekhely mindenhol jól körül kell nézni.
Ne érts félre nem akarlak lebeszélni róla csak a tapasztalataimat osztottam meg.Adj neki egy lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung kuponkunyeráló
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó egy pixel 7
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield