Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- 8000 mAh-s aksi a Kínában most bemutatott Honor 500-akban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
LeoDelux
üzenetére
Sajnos ahogy leírtad, nem működik. Már azt is megcsináltam hogy a ciril fontok képfájlaiban kicseréltem azokat a karaktereket ékezetesre amik a szövegben az ékezetes helyett jelentek meg, de akkor sem lettek ékezetesek hanem ua. ciril karakterek jelentek meg mint eddig.
Nem tudom mit nem csináltam jól, lehet hogy csak kis baki az egész vagy komolyabb hozzá értés kellene.
Ebben kellene egy hozzá értő segítsége.Köszi a linkeket, mindjárt le is töltöm. Remélem segíteni fog.
Neki mentem egy 4 fős csapatnak akikről azt hittem banditák, persze nem azok voltak hanem az Alfa csapat.
Ha lett volna lőszerem az SVDM-hez akkor nem szívtam volna ekkorát, de azért lenyomtam őket, nem szeretik a gránátvetőt.
Jó cuccokat zsákmányoltam, sajnos páncél nem volt közte. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Wireless headset
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- HDTV HD010 kül/beltéri FULL HD/4K tv antenna / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha lett volna lőszerem az SVDM-hez akkor nem szívtam volna ekkorát, de azért lenyomtam őket, nem szeretik a gránátvetőt.
Jó cuccokat zsákmányoltam, sajnos páncél nem volt közte. 
shield