- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Már az Oppo is kezdi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobilhasználat külföldön
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Aarpok #12904 üzenetére
Nem rossz ötlet, de mellette van egy Linux partíció is a fontos dolgokhoz (dual boot), így nem izgat, ha valamilyen katasztrófa miatt összeomlana a Windows, bár nekem több évig sem szokott probléma lenni a Vistával, és a Windows 7-tel sem.
Sikerült problémamentesen elindítani rendszergizdaként, és Tamerlan keresése során eljutottam az Északi előörsig (útközben kifüstöltem a banditákat), de amikor tűzharcba keveredtem velük, akkor leállt az XEngine már megint. A kézzel beírt mentéseim azonban megvannak.
Mára elég is volt ennyi. Viszont nagyon kemény tűzharcokba keveredtem eleddig, és kevés a radioaktivitás elleni szerem, pedig már a kereskedőtől is vettem. Nehéz lesz itt rendes rucira pénzt keresni (Gun addon nélkül!).
Tamerlan mélg nincsen meg, de rossz pénz nem vész el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest