- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
Én a dmx móddal játszottam már,csak nagyon nehéz fokozatra volt állítva,automatikusan ,amit nem tudtam levenni könnyebb fokozatra.Az elejével játszottam ,tetszett nagyon.Az egyik helyen beszéltem egy öreggel,adott egy poharat,én meg mondom kipróbálom ,hogy mit csinál.Mihelyt használtam,lekerültem a pokolba vagy hova.
Ott volt egy láda ,felvettem a tartalmát,de hiába volt náélam szervoruha ,meg hatcsövű gépágyú,20 métert nem tudtam haladni.Úgyhogy ráuntam egy óra után és abba hagytam.Meg játszottam egy olyan móddal is amibe ilyen 8. utas a halál filmből azok az élien nyálas szörnyek voltak benne.Csak az meg bugos volt ,10-percenként kidobott,úgyhogy azt is töröltem.De egyébként rengeteg jó mód van a csernobilhoz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- PlayStation 5
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Cooler Master MK110 mechanikus RGB gamer billentyűzet
- Ryzen 5 3600 / 16GB DDR4 / 5600XT / NWMe SSD!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung galaxy watch 5 LTE 44mm 1év bolti garanciával!
- Mars Gaming MKMINI W RGB CHROMA Mechanikus Gamer Billentyűzet OUTEMU PRO brown switchekkel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest