- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeketePok
tag
válasz
rétisün #11269 üzenetére
Suni en amikor elvallaltam a kuldit Chapaevtol bandita ruci volt rajtam,utana elmentem a zsoldosokhoz mondtam a sracnak,hogy mi az allas es kertem tole 10k rubelt hogy eletben hagyom ,o ideadta a lovet es a pisztolyt amit Chapaev mondta hogy vigyem el neki bizonyitekul hogy kinyirtam a fickot.Csak az a baj hogy amikor odamentem a bandita feszekhez azok egybol rajottek hogy nem csinaltam ki az arulot es elkezdtek uvoltozni hogy en is arulo vagyok .Gyorsan elinaltam elmentem Szkadovskra felvettem a Bagoly meletti fazontol a semmisidsd a banditakot kuldit aztan kezdodott az aldas kiosztasa.
Szerintem jobb ha akkor probalod meg felvallalni azt a kuldit amikor mar igy is ugy is ki kell nyird a zsoldosokat .
Aarpok kontrollereket VOG-25-el kell szorna az artalmas az egeszsegukre valahogy megfekszi a gyomrukat -
Aarpok
őstag
válasz
rétisün #11269 üzenetére
Megpróbálhatod,de szerintem csak úgy nem fogja odaadni max akkor ha kitömöd ólommal
Bekérezkedtem a zsoldosokhoz a jupiter üzemnél.Megcsináltam egy küldit mikor a 3 controllert kell kinyírni.Kicsit furcsára sikerült a dolog megpróbáltam kijönni az épületből mielőtt a zsoldosok bekattannának sikerült is,de nem frissült a feladat.Megoldottam azt is utána meg mentünk vissza a következő csapattal akkor meg nem tudtam elővenni a fegyverem.Nem volt más hátra berohantam az irányítók közé persze szétszedtek pillanatok alatt.Visszatöltve a mentést már tudtam használni a fegyverem adtam is nekik.Még nem léptem be a zsoldosokhoz azt akarom tesztelni,hogy a duty - s csávóról le tudom e kapni a nano exoját a raktárnál lévő harc után,de van egy olyan érzésem biztos nem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- MiniDSP UMIK-1 kalibrált mikrofon
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest