- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Feltoltam a maradék csúszkákat is maxra. Látótávolság, megvilágítás, objektum részletesség. Eddig az átlag 70-ből inkább 50 lett a nádasban főleg, a sok részlet miatt, de azon kívül még megvan néhol a 70 is. Bent a hajón a sok NPC között lement 20-ra.
Élsimítás és SSAO vagy mi a bánat pedig ki van kapcsolva, tehát ha azokat is feltolnám akkor kifeküdne. Viszont mivel az egész procilimites, annak kell alátépázni. Meg is fog történni.
Ez az SSAOizé amúgy micsoda? Én azt hittem ez egy és ugyan az az élsimítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest